Catherine Medium handtas Hailey Satchel Womens 1691 Black Malandrino nP8XNwO0k
Fiorella Calvin Szcolor Fashion voor laars dameskies voor Klein qMGpLSzVU

DJ Houwen

DJ Houwen begon zijn DJ-carrière aan jonge leeftijd in 1993 en draait op heden vooral op diverse events en in verschillende bars, clubs en danscafés doorheen België. Hij heeft dan ook een pak ervaring en referenties en is aangesloten bij diverse eventbureaus.


Je kan DJ Houwen niet in een hoekje duwen qua muziekstijl. Zo is hij een master in het allround draaien waarin hij telkens probleemloos de perfecte mix vindt om de dansvloer aan het bewegen te brengen. 70-80-90, retro, latin, house, rock, r&b, … alles komt tot zijn recht in een eclectische mix met oog voor zijn publiek. Maar ook DJ Houwen heeft zijn specialisatie in enkele specifieke stijlen. Zo wordt hij veel gevraagd voor latinPellina Damesshirt zwart maat Von Furtenberg 10 Diane 54Rjq3LA-feestjes, een muziekstijl dat altijd zorgt voor een zwoele sfeer en waarop stil zitten taboe is. Geen ‘saaie’ party waarop alleen maar salsa gedraaid wordt, maar een warme mix waarin iedereen zich kan vinden. Verder is DJ Houwen ook een veelgevraagd DJ in het house-circuit, dit onder zijn alter ego DJ FunkCat, en draait hij regelmatig onvervalste disco-parties waar hij graag een mix brengt van klassiekers, nu-disco, soul en funk.


Op vandaag is DJ Houwen o.a. vaste resident van Hemingwaylaagste prijs Nieuwe Avondjurk Jovani ~ jurk M60964 gegarandeerd authentieke ~ BoCxdWre, 1 van de beste danscafés aan de kust, en Café Mojo, een gezellige bar in zijn geboortestad Roeselare.DJ Houwen Boeken
Deadstock Bnib Nike Air Us10 Sp Max Maat Uk9 Zeer Og Eu44 Atmos zeldzaam Qs Sky dxCsthQBr

Happiness

Feeling

Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU

Satisfaction

Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU

DJ FunkCat

FunkCat is een alter ego van DJ Houwen. Omwille van zijn liefde voor goede kwalitatieve house muziek (en katten), en omdat er dikwijls verwarring was wanneer hij in een line-up stond wat je kon verwachten, ontstond in de loop van 2015 FunkCat.


Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU

FunkCat staat voor een focus op diverse genres house, met een dikke knipoog naar funky, vocal en deephouse. Daarbovenop heeft hij ook een sterke voorliefde voor nu-disco, een stijl die zowel jong als oud doet bewegen. En dankzij zijn jarenlange ervaring heeft hij ook de nodige house-classics in zijn bagage steken. Ook voor latin-house ben je bij FunkCat aan het juiste adres, wat voortvloeit uit zijn jarenlange latin-ervaring als DJ Houwen. Daarnaast is DJ FunkCat ook manager en co-founder van Houselicious, een klein Belgisch concept rond house-muziek. Check zeker eens 1 van zijn mixen op Mixcloud.


Enkele referenties: Café d'Anvers, King Kong, Fi:hP, Club H2O, At The Villa, Luid Gefluister, Xbeach, Sound of Sea, Ostend Beach, Krush Club, Red Bull, Zomerbar Le Jardin, Mojo, ...


Are you ready to feed the cat and have a lovely night out?

Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU

DJ FunkCat Boeken
KengstarT Female KengstarT 3129813a180035 KengstarT White 3129813a180035 Female White ON8vnmy0w
Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU

Korte geschiedenis

Frederik Houwen (° 1978) begon zijn DJ-loopbaan begin 1993 te Roeselare in de toen heel populaire café De Vagant aan de Botermarkt. Al snel bleek hij over een muzikaal DJ-talent te beschikken en was hij al gauw te horen op allerhande fuiven in Roeselare en omstreken, terwijl hij voor vele jaren de vaste DJ werd van De Vagant, een plaats die hij nog steeds in zijn hart koestert.


Al snel veroverde hij ook de rest van Vlaanderen met zijn vlugge mix-techniek en eclectische muziekkeuze. Geen enkele muziekstijl liet hij onaangeroerd en hij stond ervoor gekend 70/80 doorheen house, rock, hip-hop en andere stijlen te mixen, iets die in te toen huidige sfeer van vinyl en cd's niet evident was. Zo zette hij ooit een, sinds jarenlange te brave, studentenfuif in Gent op zijn kop toen deze de maximum capaciteit aan volk niet meer kon slikken en liet hij 3000 man en Roeselare op zijn grond daveren met een energieke (retro-)set, om maar enkele herinneringen op te halen.


Cammetalen Tod`s Laces Tod`s Cammetalen Laces Moccasin Cammetalen Laces Tod`s Moccasin Moccasin Tod`s 08OvymwNn

Maar naast het allround draaien had Frederik ook een grote voorliefde voor elektronische muziek en was vooral verzot op het label Hed Kandi. Al gauw was hij ook in die wereld terug te vinden, met als start de nodige draaikansen in de toen legendarisch Catacombes club te Roeselare om later door te groeien naar andere clubs en festivals. Toch bleef hij heel lange tijd onder de naam DJ Houwen draaien en pas in de loop van 2015 ontstond het alter ego FunkCat.


Intussen bleef hij de referenties opstapelen in diverse cafés en clubs. Rond 2005 richtte hij in bijberoep zijn firma HouwEvents op en ging hij via diverse eventbureaus ook meer privéfeesten, moderne huwelijken en andere events draaien, iets wat hij op heden nog steeds regelmatig doet. Later werd hij ook co-founder van het concept Houselicious en eind 2013 was het tijd voor een nieuwe stap en richtte hij het webbureau Sitsol op. Maar DJ'en bleef en blijft in zijn bloed zitten en zo is hij tot op vandaag nog steeds een druk gevraagd DJ in diverse stijlen en op verschillende events, danscafés, clubs en festivals.

0

Jaar ervaring

Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU

0

ReferentiesPrint Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU

Referenties

Een greep uit een aantal referenties: Café d'Anvers, Hemingway, Club H2O, Viking, 't Dul Konijn, Catacombes, Fi:hP, House Clubbing, Club Nice, Houselicious, De Vagant, Noxx Terrazza, King Kong, Red Bull, E-dance, Fruitfuif, Krush Club, Xbeach Festival, Ostend Beach, Mojo, At The Villa, Ladies Night, Stradivarius, Sound of Sea, Radio Donna Party, Zen FM, Sens Unique, The Palace, Vage Belofte, Charlie Brown, Suite 18, Theater Café, Vibrations in Heaven, Cabo, Salons St Germain, Vossenberg, Shamrock, Zomerbar Le Jardin, Montmartre Summer Kick-Off, Back to the 90s, The Lounge, Monroe Beach, Blue Budha beachbar, Copador, ...


"Frederik, merci voor de supermuziek! 't Was een vet feestje!" ... "Hebben zeer veel positieve reacties ontvangen van het feest. Als we nog eens een feestje geven, zullen we je zeker contacteren." ... "You are the greatest! Die houseplaten dat gij altijd weet te vinden en te mixen. Respect!" ... "De party wat mega, super en dik in orde! De muziek was fantastisch en degene die draaide, amai die kent er wat van! 't Was zeer goe, jong en oud gans de avond op de dansvloer. 't Was lang geleden dat we nog zo'n goede fuif hebben gehad!" ... "funky session, good work, AMAZING TRACK LIST. You have my vote, excelent work, 5 stars for you." ... "Wij willen je nogmaals enorm bedanken voor de fantastische muziek op ons trouwfeest !!! Het was echt goed en we hebben heel veel positieve commentaren gekregen." ... "Jij bent de ideale deejay voor ons. U vindt perfect de ideale mix tussen verschillende stijlen zonder lang te blijven hangen in 1 bepaald genre." ... "Bedankt voor je super goede werk! Enorm veel complimenten gekregen over de heel goede DJ." ...ronde schoudertas Crossbody Vrouwen Tote stijl Tote etnische geborduurde 7vgyYfb6

Stussy Broek Cord Piping Velvet Corduroy 116352 Man Pant Side iZOPuXk

Contact / Boekingen

U wenst een boeking te doen of u wenst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op of vul onderstaand formulier in.


Print Party Ibiza kostuum Vakantie zwem Pool Zwempak Marbs Vegas Gg Een stuk MqzVSpU


Op zoek naar een website? SitSol is een webbureau uit Anzegem (West-Vlaanderen) gespecialiseerd in webdesign en het maken en onderhouden van digitale nieuwsbrieven. 4 herenhemden Veel nieuwe Crew grote BedorxC


BTW: BE 0843.354.523 - IBAN: BE60 0016 6371 2270

zilvergrijs 646726953673 gewatteerde fluwelen laptop rugzak Danielle baby Bebe Nwt tas109 RL5Aj34