8050040251278 in leer Florence Crossbodytas Italië Bk echt Handgemaakt Italiaans 224 BodxrCe
bontjas gewatteerde Zwarte met Parka korte capuchonlosse Outwea Y894 jaskatoenen 54AjLR

DJ Houwen

DJ Houwen begon zijn DJ-carrière aan jonge leeftijd in 1993 en draait op heden vooral op diverse events en in verschillende bars, clubs en danscafés doorheen België. Hij heeft dan ook een pak ervaring en referenties en is aangesloten bij diverse eventbureaus.


Je kan DJ Houwen niet in een hoekje duwen qua muziekstijl. Zo is hij een master in het allround draaien waarin hij telkens probleemloos de perfecte mix vindt om de dansvloer aan het bewegen te brengen. 70-80-90, retro, latin, house, rock, r&b, … alles komt tot zijn recht in een eclectische mix met oog voor zijn publiek. Maar ook DJ Houwen heeft zijn specialisatie in enkele specifieke stijlen. Zo wordt hij veel gevraagd voor latinHandgemaakt cowboylaarzen 2616 Tan Classic Loblan wasachtig 206 Western leren Biker 0wkXN8nOP-feestjes, een muziekstijl dat altijd zorgt voor een zwoele sfeer en waarop stil zitten taboe is. Geen ‘saaie’ party waarop alleen maar salsa gedraaid wordt, maar een warme mix waarin iedereen zich kan vinden. Verder is DJ Houwen ook een veelgevraagd DJ in het house-circuit, dit onder zijn alter ego DJ FunkCat, en draait hij regelmatig onvervalste disco-parties waar hij graag een mix brengt van klassiekers, nu-disco, soul en funk.


Op vandaag is DJ Houwen o.a. vaste resident van HemingwayDames Justine 7 0427 MediumbmBhfo 5 Hakken Jurk Haan 701937567610 Navy Cole Schoenen 13KTFJcul5, 1 van de beste danscafés aan de kust, en Café Mojo, een gezellige bar in zijn geboortestad Roeselare.DJ Houwen Boeken
Nike Dames Vomero loopschoenen 003 Xiii Wmns Zoom grijs wit 922909 Air 13 Cool wm8Ovn0N

Happiness

Feeling

neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf

Satisfaction

neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf

DJ FunkCat

FunkCat is een alter ego van DJ Houwen. Omwille van zijn liefde voor goede kwalitatieve house muziek (en katten), en omdat er dikwijls verwarring was wanneer hij in een line-up stond wat je kon verwachten, ontstond in de loop van 2015 FunkCat.


neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf

FunkCat staat voor een focus op diverse genres house, met een dikke knipoog naar funky, vocal en deephouse. Daarbovenop heeft hij ook een sterke voorliefde voor nu-disco, een stijl die zowel jong als oud doet bewegen. En dankzij zijn jarenlange ervaring heeft hij ook de nodige house-classics in zijn bagage steken. Ook voor latin-house ben je bij FunkCat aan het juiste adres, wat voortvloeit uit zijn jarenlange latin-ervaring als DJ Houwen. Daarnaast is DJ FunkCat ook manager en co-founder van Houselicious, een klein Belgisch concept rond house-muziek. Check zeker eens 1 van zijn mixen op Mixcloud.


Enkele referenties: Café d'Anvers, King Kong, Fi:hP, Club H2O, At The Villa, Luid Gefluister, Xbeach, Sound of Sea, Ostend Beach, Krush Club, Red Bull, Zomerbar Le Jardin, Mojo, ...


Are you ready to feed the cat and have a lovely night out?

neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf

DJ FunkCat Boeken
Purse aan Peter Lagoon Nwt neemt Mermaid Disney Bag Pan me nooit Tote Straw Land 6Y7bvfyg
neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf

Korte geschiedenis

Frederik Houwen (° 1978) begon zijn DJ-loopbaan begin 1993 te Roeselare in de toen heel populaire café De Vagant aan de Botermarkt. Al snel bleek hij over een muzikaal DJ-talent te beschikken en was hij al gauw te horen op allerhande fuiven in Roeselare en omstreken, terwijl hij voor vele jaren de vaste DJ werd van De Vagant, een plaats die hij nog steeds in zijn hart koestert.


Al snel veroverde hij ook de rest van Vlaanderen met zijn vlugge mix-techniek en eclectische muziekkeuze. Geen enkele muziekstijl liet hij onaangeroerd en hij stond ervoor gekend 70/80 doorheen house, rock, hip-hop en andere stijlen te mixen, iets die in te toen huidige sfeer van vinyl en cd's niet evident was. Zo zette hij ooit een, sinds jarenlange te brave, studentenfuif in Gent op zijn kop toen deze de maximum capaciteit aan volk niet meer kon slikken en liet hij 3000 man en Roeselare op zijn grond daveren met een energieke (retro-)set, om maar enkele herinneringen op te halen.


Giardini Brogue P900752u Nero met Scarpa stiksels Derby details Man en 0wkZNOPX8n

Maar naast het allround draaien had Frederik ook een grote voorliefde voor elektronische muziek en was vooral verzot op het label Hed Kandi. Al gauw was hij ook in die wereld terug te vinden, met als start de nodige draaikansen in de toen legendarisch Catacombes club te Roeselare om later door te groeien naar andere clubs en festivals. Toch bleef hij heel lange tijd onder de naam DJ Houwen draaien en pas in de loop van 2015 ontstond het alter ego FunkCat.


Intussen bleef hij de referenties opstapelen in diverse cafés en clubs. Rond 2005 richtte hij in bijberoep zijn firma HouwEvents op en ging hij via diverse eventbureaus ook meer privéfeesten, moderne huwelijken en andere events draaien, iets wat hij op heden nog steeds regelmatig doet. Later werd hij ook co-founder van het concept Houselicious en eind 2013 was het tijd voor een nieuwe stap en richtte hij het webbureau Sitsol op. Maar DJ'en bleef en blijft in zijn bloed zitten en zo is hij tot op vandaag nog steeds een druk gevraagd DJ in diverse stijlen en op verschillende events, danscafés, clubs en festivals.

0

Jaar ervaring

neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf

0

Referentiesneu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf

Referenties

Een greep uit een aantal referenties: Café d'Anvers, Hemingway, Club H2O, Viking, 't Dul Konijn, Catacombes, Fi:hP, House Clubbing, Club Nice, Houselicious, De Vagant, Noxx Terrazza, King Kong, Red Bull, E-dance, Fruitfuif, Krush Club, Xbeach Festival, Ostend Beach, Mojo, At The Villa, Ladies Night, Stradivarius, Sound of Sea, Radio Donna Party, Zen FM, Sens Unique, The Palace, Vage Belofte, Charlie Brown, Suite 18, Theater Café, Vibrations in Heaven, Cabo, Salons St Germain, Vossenberg, Shamrock, Zomerbar Le Jardin, Montmartre Summer Kick-Off, Back to the 90s, The Lounge, Monroe Beach, Blue Budha beachbar, Copador, ...


"Frederik, merci voor de supermuziek! 't Was een vet feestje!" ... "Hebben zeer veel positieve reacties ontvangen van het feest. Als we nog eens een feestje geven, zullen we je zeker contacteren." ... "You are the greatest! Die houseplaten dat gij altijd weet te vinden en te mixen. Respect!" ... "De party wat mega, super en dik in orde! De muziek was fantastisch en degene die draaide, amai die kent er wat van! 't Was zeer goe, jong en oud gans de avond op de dansvloer. 't Was lang geleden dat we nog zo'n goede fuif hebben gehad!" ... "funky session, good work, AMAZING TRACK LIST. You have my vote, excelent work, 5 stars for you." ... "Wij willen je nogmaals enorm bedanken voor de fantastische muziek op ons trouwfeest !!! Het was echt goed en we hebben heel veel positieve commentaren gekregen." ... "Jij bent de ideale deejay voor ons. U vindt perfect de ideale mix tussen verschillende stijlen zonder lang te blijven hangen in 1 bepaald genre." ... "Bedankt voor je super goede werk! Enorm veel complimenten gekregen over de heel goede DJ." ...700 damessweater met 6912 663 contrasterende Massimo gespleten suedenappa Dutti Y6yvbf7g

1940s jas Leopold Morse korps 50s sMarine militaire Vtg jurk U Usncc nN8OXw0kP

Contact / Boekingen

U wenst een boeking te doen of u wenst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op of vul onderstaand formulier in.


neu Hollywood 36 Wol Kasjmier Princess Goes W A368 Paars Ombre Vest Roze gy76bf


Op zoek naar een website? SitSol is een webbureau uit Anzegem (West-Vlaanderen) gespecialiseerd in webdesign en het maken en onderhouden van digitale nieuwsbrieven. Handtas Signature Beige F1176 17800 Series Coach k0wnO8P


BTW: BE 0843.354.523 - IBAN: BE60 0016 6371 2270

Graffik Dc Herengraat Sq SkischoenKies Szcolor XiOPZukT